top of page

Ernæringsterapi

Baseret på Functional medicine & systembiologi

Hvad er Ernæringsterapi?

Ernæringsterapi er en holistisk individualiseret behandling af underliggende årsager fremfor symptombehandling.

 

Principperne i Functional medicine er grundstenene i ernæringsterapi.

Det vil sige, at man anvender den nyeste viden inden for forskning, biomedicinsk forståelse samt dybdegående udredningsmetoder.

Ved Ernæringsterapi tages hensyn til den enkelte klients unikke biokemiske og fysiologiske sammensætning og tager derfor højde for faktorer som livshistorie, sygdomshistorik, kost, livstil, hormonelle ubalancer, stress og søvnvaner.

eg tilbyder ernæringsterapi i København og Nordsjælland. Kontakt mig i dag og hør, hvordan et holistisk og individualiseret forløb kan hjælpe dig med at optimere din sundhed samt reducere og forebygge sygdomme .
Få hjælp til at håndtere fordøjelsesproblemer, lavt immunforsvar, hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt med et holistisk forløb, der fokuserer på kost og livsstilsinterventioner. Jeg tilbyder konsultationer i København og Nordsjælland. Kontakt mig i dag og hør mere.

Som ernæringsterapeut anvender jeg kost og livsstils intervertioner.
 til at optimere sundhed og velvære samt reducere eller forbygge sygdomme.

Urtemedicin og kosttilskud anvendes som supplement.

 

 Derudover indrages der ofte eliminationsdiæter, med fokus på at identificerer fødevarereaktioner og allergier, da de kan være relateret til lidelser, sygdom ubalancer og infektioner.

Laboratorie og DNA test kan anvendes i et ernæringsterapeutisk forløb, men skal altid ses som et supplement.

Læs mere her

Petri Dish_edited.jpg
Få hjælp til at håndtere fordøjelsesproblemer, lavt immunforsvar, hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt med et holistisk forløb, der fokuserer på kost og livsstilsinterventioner. Jeg tilbyder konsultationer i København og Nordsjælland. Kontakt mig i dag og høre mere.

Ernæringsterapeut er ikke en beskyttet titel, men betegnelsen Ernæringsterapeut DET er et kvalitetsmærke der angiver, at jeg som medlem af foreningen DET – Danske Ernæringsterapeuter - lever op til krav om løbende faglig videreuddannelse. 

Ernæringsterapeut-uddannelsen tager tre år og er baseret på et solidt naturvidenskabelig fundament. Uddannelsen omfatter udover viden om kost- og næringsstoffers rolle i funktionsregulering, også undervisning i bl.a. biokemi, mikro- og makronæringsstoffer, næringsstofmangler, omsætning af næringsstoffer, afgiftning, krops- og psykoterapi.

Er ernæringsterapi det rette valg for dig?

Book en gratis uforpligtende samtale på telefon eller online.

Denne samtale vil give dig en mulighed for at finde ud af, om et forløb med ernæringsterapi er det rette valg for dig.

Cup coffee, pencil, branch with leaf, paper note on white.jpg
bottom of page