top of page
_Plants with biochemistry molecular structure, DNA, Science abstract, Medicine biology, Na

 Tilvalg af laboratorieanalyser

Som udgangspunkt kommer vi i mål med en detaljeret og grundig anamnese. Der kan dog være tilfælde, hvor det giver mening at anvende analyser som supplement til ernæringsterapi.

En analyse kan aldrig stå alene og vil derfor blive brugt som et ekstra redskab til at give et større billede af de bagvedliggende årsager.

 Jeg anvender hovedsageligt analyser fra Nordic Laboratories, som samarbejder med anerkendte laboratorier og er den største leverandør af funktionel medicin test i Skandinavien.

De analyser jeg anvender foretages der hjemme og kan bestå af fæces, urin, spyt samt blodprøve (fra finger).

Afføringsanalyse - CSAPx2
Denne analyse kan hjælpe med at lokalisere årsagerne til gastrointestinale symptomer og kronisk systemiske tilstande.
Analysen måler nøglemarkører for fordøjelse, absorption, inflammation samt identificere tilstedeværelsen af ​​gavnlige tarmbakterier, ubalanceret tarmbakterier, herunder Clostridium-arter, dysbiotisk tarmbakterier og påvisning af infektiøse patogener og parasitter.
Den anbefales til dig med autoimmune sygedomme, fødevarer allergi/sensitivtet, IBD, IBS, diarré, opkast, mavesmerter, forstoppelse, appetitløshed, vægttab, infektioner, leddesmerter samt tokisisk overbelastning.

Pris 2.550 + ernæringsterapi forløb 

Nordic Food Panel Test 184 /IgG – Fødevaresensitivitets test
Fødevareallergi og fødevarefølsomhed er unormale reaktioner på en fødevarekomponent, der bliver udløst af immunsystemet i form af immunglobuliner (IgE, IgG, IgA, IgM), det viser sig enten i en øjeblikkelig eller forsinket rektion.
Denne test, tester184 forskellige typer at fødevarer, hvor der testes for overfølsomhed for en række almindelige madvarer samt niveauet af overfølsomheden/irritationen.
Testen henvender sig til dig med fordøjelsesproblemer, IBS, astma, eksem, søvnløshed, malabsorption, hudproblemer, ADHD, autisme, depresion, angst og ledde gigt, men også til dig der ikke har tålmodighed til en 5-ugers elemintaions diæt og blot ønsker et hurtigt svar.
Pris 2.120 + ernæringsterapi forløb
Organix (urinsyreprofil) udvidet
Måler organiske syrer som udskilles i urinen.
Analysen fremhæver den individuelle biokemi og stofskifte, herunder kropsenergi omdannelse og energiproduktion, niveauer af specifikke vitaminer, afgiftning, neurotransmittere, methylering, oxidativ stress samt skadelig bakteriel aktivitet i tarmkanalen.
Organix anbefales ofte i forbindelse med symptomer relateret til mave-tarmkanalen, udtalt træthed, muskelsmerter, infektioner, ødem, adfærdsrelaterede problemer, ADHD, autisme, OCD, depression, angst, symptomer på dårlig afgiftning, methylering, oxidativ stress samt skadelig bakteriel aktivitet i tarmkanalen.
 
Testen vil ikke kunne påvise eksisterende sygdomme, men kan give et billede af det generelle helbred.
Pris 2.200 kr + ernæringsterapi forløb
DNA LIFE TEST 
En DNA test giver dig en unik mulighed for at få en dybere forståelse for, hvordan din krop fungerer samt hvilke faktorer, der kan påvirke dit helbred.
Se udvalg af DNA test og læs mere her

bottom of page