top of page

Privatlivspoltik

Hvem er jeg?

Malene Linares, Ernæringsterapeut DET, RAB

Tlf.:  31101202 Email: hej@malenelinares.dk

CVR. 26547652

Ejer af hjemmeside gronmagi.dk og malenelinares.dk

 

Personlige oplysninger til brug i konsultation

Når du starter et forløb med ernæringsterapi indsamler jeg oplysninger om dig for, at jeg bedst muligt kan være med til at tilrettelægge dit ernæringsterapeutiske forløb.

 

  • ​Jeg har brug for følgende oplysninger fra dig i den forbindelse:

  • Navn, alder, telefonnummer og e-mail-adresse

  • Oplysninger om aktuelle og tidligere helbredsforhold

  • Oplysninger om tidligere og nuværende sygdomme,

  • symptomer, kost, livsstil, familie- og arbejdsmæssige forhold,

  • brug af medicin, kosttilskud, mm.

  • Handlingsplan, effekt, eventuelt andre reaktioner, mv.

 

Du bestemmer selv, hvor detaljerede oplysninger, du ønsker at give mig, men det forløb, jeg kan tilbyde dig, vil naturligvis afspejle de oplysninger, du har lyst til at dele.

 

​De oplysninger, du deler med mig, vil jeg bruge fremadrettet, når du kommer til behandling hos mig. Når du afslutter et forløb hos mig, vil jeg slette dine helbredsoplysninger, og andre følsomme oplysninger om dig, efter 6 måneder. På den måde har du mulighed for at vende tilbage til nogle opfølgende samtaler, hvis du får brug for det. Dine kontaktoplysninger vil jeg gemme i 5 år. Dette af hensyn til bogføringsloven.

 

Sikkerhed og brug af e-mails

En del af vores korrespondance vil sandsynligvis komme til at foregå ved brug af e-mails. Jeg sender krypterede mails til dig. Men vær gerne opmærksom på, at jeg ikke kan garantere for fortroligheden og anvendelsen af kryptering, når du har modtaget mailen i din mailserver, eller når du sender mails til mig, da det vil afhænge af din udbyder. Jeg kan modtage mails med transport kryptering (TLS), hvis din udbyder understøtter dette. Det er vigtigt, at du generelt vælger en troværdig og sikker udbyder, som understøtter modtagelse af mail via TLS som standard. Du bør også sikre din mailkonto med et stærkt kodeord og 2-faktor login.

​Overførsel af oplysninger til tredjelande:

Jeg benytter Microsoft på min PC som styreprogram. Dvs. at Microsoft er databehandler for mig. Microsoft er et amerikansk selskab og det kan derfor ikke udelukkes, at dine data vil være synlige uden for EU. Dog bestræber Microsoft sig på, at dine data behandles så tæt på Danmark som muligt, fx i datacentre i Tyskland, Frankrig og i Irland. 

Du kan læse mere om Microsofts lokationer her:  https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/enterprise/eu-data-storage-locations?view=o365-worldwide

 

Jeg anbefaler, at du venter med at angive mig dine egne helbredsoplysninger til din konsultation hos mig eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling.

 

Messenger og Instagram

Du har mulighed for at kontakte mig via sociale medier i forhold til ønske om et forløb, men jeg kan desværre ikke yde rådgivning eller tage imod oplysninger om dig via sociale medier, da jeg ikke kan garantere for sikkerheden på denne måde.

 

Kontaktformularer

Jeg anbefaler, at du venter med at angive dine egne helbredsoplysninger til mig til din

konsultation, eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling. Jeg vil derfor opfordre dig til at undlade at angive helbredsoplysninger eller andre følsomme/fortrolige oplysninger om dig selv eller din familie i kontaktformularen.

 

Sletning af data, indsigt og klager

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig, eller at oplysningerne rettes, hvis jeg har noteret oplysninger om dig på, som ikke er korrekte. Du kan desuden til enhver tid bede mig slette dine oplysninger. 

Vær dog gerne opmærksom på, at jeg ikke kan slette dit navn og dine kontaktoplysninger før efter 5 år af hensyn til mine forpligtelser efter bogføringsloven.

 

Hvis du beder mig slette dine oplysninger, vil det betyde, at hvis du senere ønsker rådgivning igen, starter vi forfra med kostregistrering, mv.

 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Hvis du vil klage til Datatilsynet, vil jeg være taknemmelig for at blive orienteret, så det kan give mig en mulighed for at rettet op på forholdene.
 

Videregivelse af oplysninger

Jeg har tavshedspligt. Jeg hverken sender eller deler dine data med andre, medmindre du beder mig om, at dine oplysninger skal sendes til en bestemt person/virksomhed.

 

Kontakt

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder i henhold til GDPR, eller hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte mig.

bottom of page