top of page

BUTTERNUT GNOCCHI med pesto, oliven, bagte kartofler, bagte gulerødder, tomat og frisk spinat


BUTTERNUT GNOCCHI med pesto, oliven, bagte kartofler, bagte gulerødder, tomat og frisk spinat
BUTTERNUT GNOCCHI

Butternut Gnocchi opskrift:


  • 400 gr. Butternut/Lima bønner

  • 2 fed hvidløg

  • 1 Æg

  • 1 spsk Olivenolie

  • En Stor håndfuld Persille eller frisk oregano

  • 130 gr. Havremel

  • Salt & peber


Kom det hele i foodprocessoren og kom melet i til sidst. Når det er blevet til en samlet dej, kommer du dejen ud på bordet.


Del dejen op i mindre stykker, rul nu hvert stykke ud til en pølse på tykkelse med en finger og skær ca. 2-3 cm stykker af dejen.


Giv dem et lille tryk med en gaffel, så der kommer riller i gnocchierne

Læg dem derefter på et meldrysset bord eller viskestykke.


Kog dem i en stor gryde. Tag dem op med en hulske, når de kommer op til overfladen.


Kom de kogte gnocchier over på en pande pande. Jeg steger dem i Ghee (klaret smør) så de får en flot gylden overflade og en lækker nøddeagtig smag.


Vend dem til sidst i en lækker grøn pesto.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page