Butternut Gnocchi opskrift:
400 gr. Butternut/Lima bønner
2 fed hvidløg
1 Æg
1 spsk Olivenolie
En Stor håndfuld Persille eller frisk oregano
130 gr. Havremel
Salt & peber
Kom det hele i foodprocessoren og kom melet i til sidst. Når det er blevet til en samlet dej, kommer du dejen ud på bordet.
Del dejen op i mindre stykker, rul nu hvert stykke ud til en pølse på tykkelse med en finger og skær ca. 2-3 cm stykker af dejen.
Giv dem et lille tryk med en gaffel, så der kommer riller i gnocchierne
Læg dem derefter på et meldrysset bord eller viskestykke.
Kog dem i en stor gryde. Tag dem op med en hulske, når de kommer op til overfladen.
Kom de kogte gnocchier over på en pande pande. Jeg steger dem i Ghee (klaret smør) så de får en flot gylden overflade og en lækker nøddeagtig smag.
Vend dem til sidst i en lækker grøn pesto.
Comentarios